Arkivera och Förvara

Arkivera och Förvara med Kontorsettan

Arkivera och förvara för bästa ordning, effektivitet och lätthanterligt arbete. Det finns mängder av produkter att använda sig av och under den här kategorin hittar ni allt som behövs. Vi har samlat allt det bästa för de allra smidigaste lösningarna. Här finns en plats för allt.

Dokument finns i tusentals och alla passar på olika ställen. De behöver en plats där man lätt kan gå tillbaka och hitta dem, en plats där de förvaras säker och hållbart.

Vi erbjuder er mappar, pärmar, plastfickor, olika sorters lådor och mycket mer. Alla i olika varianter, färger och storlekar. Vi har det ni behöver! Självklart behöver också alla dessa produkter en bra plats att bevaras och förvaras väl på. Därför har vi också ett stort utbud av förvaringsskåp. Det kan vara för era mappar och pärmar och andra liknande produkter men även förvaring som nyckelskåp och kassaskåp alternativt kassaskrin.

För konfidentiella dokument och saker vill man gärna att de hålls i säkert förvar och därför hittar ni de här produkterna med lås. Antingen som öppnas med nyckel eller kod. Allt ligger säkert och bara de som bör komma in i skåpen kan ta sig in.

Sortering och förvaring

De största produktkategorierna inom sortering och förvaring och kanske till och med kontorsmaterial är mappar och pärmar. Här kan man verkligen söka runt hur länge som helst. Färger, storlekar och material är bara ett par olika egenskaper som går att hitta hos dessa. Skapa struktur och ordning och reda på era arbetsplatser. Effektivisera genom att sortera och förvara era dokument och dylikt på bra platser. Här hos oss på Kontorsettan hittar ni de allra bästa lösningarna till era kontor och självklart alltid med den bästa servicen.

Från pärmar och register till säkerhetsklassade dokumentskåp. För det som ska sparas, på kort och lång sikt, har vi lösningarna som skapar ordning och gör det lätt att hitta tillbaka. Arkivera och Förvara innehåller produkter som används för att sortera och förvara. Produkter som Gaffelpärm med trärygg och tillhörande register av papper, eller Brevkorgar, Papperskorgar och Tidskriftsamlare som underlättar sorteringen vid skrivbordet.

2 thoughts on “Arkivera och Förvara

Comments are closed.