Block och Blanketter

Block och Blanketter på Kontorsettan

Block och blanketter behövs för att skapa ordning bland information, tankar och uppgifter. Detta är en kategori som innehåller mer än bara vad namnet säger. Bokföringsböcker, anteckningsböcker och skrivplattor är några underrubriker som finns inkluderade i den här kategorin.

I denna kategori hittar man även post-it lappar eller Notisar. Små lappar som är bra att använda till korta anteckningar men oftast som ”kom ihåg” lappar. Gula är det allra vanligaste med måttet 76mm x 76mm men det finns också i andra färger och mått. Lapparna kommer i kuber och har flera hundra blad per förpackning. Även små ställ, så kallade notisställ, som är anpassade till att kunna fästa dessa små notislappar finns att beställa här hos oss.

Självklart finns det också ett brett utbud av olika varianter av block och blanketter här. Anteckningsböcker, konferensblock, blockkuber och blockomslag är några olika typer av block. Blanketter för räkningar, kvittens, följesedlar och andra diverse ämnen som man kan använda blanketter till ingår lika så i sortiment.

Med några enkla knapptryckningar har ni produkterna hos er inom kort.

Här hittar du block och blanketter i en stor variation av storlekar och i alla möjliga färger. Linjerade, rutade, blanka eller förtryckta blanketter som fakturor, följesedlar, inventering med mera. Kontorsettan erbjuder ett omfattande sortiment av Kontorsmaterial som produkter inom kategorin Block och Blanketter.

2 thoughts on “Block och Blanketter

Comments are closed.