Kopieringspapper på Kontorsettan

Kontorsettan har ett omfattande sortiment av kopieringspapper.

Förutom skillnad i pris mellan olika tillverkare av kopieringspapper så är det stor skillnad vad gäller kvalité och även nyans av vithet. Det finns även en miljöaspekt att ta hänsyn till beroende på hur pappret är blekt. Tjockleken på pappret mäts i gram per kvadratmeter. 80g räknas som normaltjockt, medan upp till 160g räknas som vanligt kopieringspapper.

Vilket papper skall man använda?

Ifall du använder kontorspapper endast för internt bruk så kan du komma undan med ett billigare alternativt, detta papperet är lite tunnare, och oftast lite gulare i färgen än många andra. Detta papper används för volymutskrift. Om du däremot skriver ut mycket papper som ska delas ut, typ offerter, brev, fakturor och liknande så bör du lägga några extra kronor på ett tjockare och vitare papper som ger ett mer seriöst intryck.

Kontorsettan har ett brett sortiment av kopieringspapper

Kontorsettan har ett omfattande sortiment av papper. Exempelvis så har vi 99 olika kopieringspapper vitt, samt 109 sorter kopieringspapper universal och slutligen 44 sorter kopieringspapper färgat. Några tillverkare som bör nämnas är Xerox, Conqueror, Niceday, DataCopy, Every Day, MultiCopy, Sweden Bond, 4CC, med flera.

Läs mer om kopieringspapper

Just kopieringspapper är en stor produktgrupp så vi har skapat en informationssida om just kopieringspapper, där vi vill informera lite extra om vilka storlekar som finns, vilka märken man har att välja på och mycket mer. Läs mer på Kopieringspapper.eu om skrivarpapper och olika miljöaspekter bland annat.

4 thoughts on “Kopieringspapper på Kontorsettan

Comments are closed.